rumcájsz

rumcájsz

A tanári szakértelem

2016. május 10. - rumcájsz1106

Ezen az órán is mint az elmúlt órákon csoportban kellett , hogy dolgozzunk.  A tanári szakértelemről kellett készítenünk a csoportommal gondolattérképet. Nagyon jó volt mert mindnyájan nagyon jó ötletekkel rendelkeztünk. Amit később egy ötletbörzén megvitattunk, és szépen sorjában felírtunk minden fontosat a papírunkra. Egyik csoporttársammal sikerült egy kissé összeszólalkoznunk azon mennyire fontos, hogy egy tanárnál fontos-e az idényesség. Szerintem ez egy nagyon fontos dolog, mert a tanulmányaim során találkoztam már büdös igénytelen tanárokkal. Az igénytelenség se a szülő se a diák szemében nem pozitív. Egy szülő is szívesebben adja a gyermekét egy letisztult igényes tanárhoz, mint egy igénytelenhez. 

Nagyon sok tulajdonságot összegyűjtöttünk aminek ha a háromnegyedét is tudnám alkalmazni a tanári pályám során , már nagyon boldog lennék. 

Mai blogbejegyzésemet azzal zárnám, hogy akármennyire először nem igazán tetszett ez a közös csoportos munka, úgy gondolom a jövőben néha én is szeretném alkalmazni, mert tapasztalatok alapján elég hatékony.

A bejegyzés trackback címe:

https://rumcajsz.blog.hu/api/trackback/id/tr318680392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása